Nytt og smått

Hei dere,

Har dere hatt en fin helg?

Jeg har hatt en veldig fin og rolig helg, der vi selvfølgelig også fikk skviset inn litt shopping. Noe julegaveshopping, og litt til meg selv da så klart!;)

Vi var innom Jernia og der har de nå litt førjulstilbud, blant annet på Mariskål fra iittala til 99,-. Denne koster vanligvis 299,-. Jeg synes denne er så fin, så min kjære ville da kjøpe denne til meg som en liten adventsgave. Den er så innbydende dersom en får gjester. Jeg tror denne skal få stå fremme en stund nå, uten noe i også, da den freshet opp kjøkkenet litt.
Jeg er nok ikke den som pynter mest til jul, men synes det er veldig koselig å ha noe lilla og rødt fremme nå i adventstiden. På kjøkkenet får det foreløpig holde med litt lys og servietter.Ha en fortsatt fin mandag! <3

4 kommentarer

jizo

09.12.2013 kl.15:30

så søt serviett holder:)
Den skåla var skikkelig fin! Nydelig mønster på :)

Lykkeihverdagen

09.12.2013 kl.15:46

jizo: Takk!:) Den er vel fra Kid, hvis jeg ikke husker feil. Er nok et par år siden jeg kjøpte den.

Lykkeihverdagen

09.12.2013 kl.15:46

Iselin: Jaaa, helt enig!:D

Skriv en ny kommentar

Lykkeihverdagen

Lykkeihverdagen

28, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg bor i Oslo, midt i gryta. Har kjæreste og samboer, nytt av året. Jeg reiser, så fort anledningen byr seg. Jeg trener - Joda, jeg glimter til! I denne bloggen vil jeg ta for meg akkurat det som faller meg inn, fra stort til smått.

Kategorier

Arkiv

hits