Kjole til festligheter i julen

Hva skal en ha på seg ved alle festligheter de kommende ukene? Jeg er langt i fra den eneste jenta som har mange fine kjoler i skapet, men samtidig har jeg "aldri noe å ha på meg".

Hadde egentlig ikke tenkt til å kjøpe ny kjole til julebordet i år, da jeg har mange fine kjoler i skapet. Noen brukt en gang eller to, og noen som ikke er brukt i det hele tatt. Men da jeg så denne kjolen, og ikke minst fikk prøvd den på, var jeg solgt. Jeg synes faktisk det er litt deilig å slippe å vise frem så mye vinterhud og utringning hver gang en skal ha på seg kjole. Her slapp jeg det problemet, samtidig som jeg synes den er både klassisk og tidløs. Jippi for kjole med ermer, i kjolesamlingen min.

Denne er jo også midt i blinken for familieselskap i julen.På nyttårsaften kan det nok hende jeg velger noe litt mer livlig og sparkly, som jeg allerede har i klesskapet.

Den sitter mye finere på altså. Her så den litt "posete" ut.

Mønsteret i stoffetDetalj fra kjole

Kjolen er fra merket STOCKH LM, og modellen heter Rosa dress. Pris på MQ er 799,-

 

Denne vil bli kombinert med et par høye pumps, veske samt smykker på julebordet denne uken.

 

Hva skal dere ha på dere på julebord?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykkeihverdagen

Lykkeihverdagen

28, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg bor i Oslo, midt i gryta. Har kjæreste og samboer, nytt av året. Jeg reiser, så fort anledningen byr seg. Jeg trener - Joda, jeg glimter til! I denne bloggen vil jeg ta for meg akkurat det som faller meg inn, fra stort til smått.

Kategorier

Arkiv

hits