Nytt skjørt i skapet

Jeg fikk shoppet litt i går, og kjøpte blant annet et skjørt som jeg har siklet litt på. Jeg så det på lørdag, og har tenkt på det i dagene etter. De gangene jeg ser noe som jeg tenker på i etterkant, er det egentlig bare å kjøre på. Fargen er så utrolig fresh, så jeg la merke til det med en gang jeg gikk inn i butikken. Jeg tenker at dette er like fint å bruke på jobb, som når en skal pynte seg litt for et restaurant besøk. Det kommer så klart helt an på hva man kombinerer det med av klær og tilbehør.

Jeg kjøpte mitt skjørt på MQ, og det finnes også i en dyp rødfarge. Jeg synes spesielt at denne fargen er så utrolig fin på høsten. Går i ett med naturen;)Det er også en fin liten detalje på hver side av skjørtet.Skjørtet er av merket Esprit Collection, og modellen heter skirts suits.

Hva synes dere?:)

 

Én kommentar

solsikkefamilien

26.11.2013 kl.12:00

Fint atte :-)

Skriv en ny kommentar

Lykkeihverdagen

Lykkeihverdagen

28, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg bor i Oslo, midt i gryta. Har kjæreste og samboer, nytt av året. Jeg reiser, så fort anledningen byr seg. Jeg trener - Joda, jeg glimter til! I denne bloggen vil jeg ta for meg akkurat det som faller meg inn, fra stort til smått.

Kategorier

Arkiv

hits