Avslappende helg og koselige rutiner

Håper dere nyter denne helgen til det fulle, hva enn slags planer dere måtte ha. Det er ordentlig kaldt ute blitt, her i Oslo. Jeg kjenner at med mindre solen står på skikkelig på dagtid denne helgen, blir det nok mye innetid.

Jeg har noen faste rutiner i helgene, som jeg prøver å holder på uansett hva slags planer jeg har.

Det finnes ikke noe bedre enn å sove til en våkner. Sette på kaffetrakteren og kjenne den deilige lukten som sprer seg i leiligheten. Radio med P3 må på, og stearinlys må tennes. Deretter er det bare å legge seg tilbake under dynen med litt nyheter på ipaden. Frokost er deretter et must, med nystekte rundstykker, egg og godt pålegg.

Dagen kan starte!

På søndager liker jeg i tillegg å gå en lang tur. Søndag er til for total avslapping, og en gåtur gir også fine muligheter for å utforske nye områder. En blir litt bedre kjent i egen by, samtidig som en får beveget kroppen litt. Frisk luft er heller ikke å forakte da dere!;)

 

Har dere noen faste rutiner i helgene?:)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykkeihverdagen

Lykkeihverdagen

28, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg bor i Oslo, midt i gryta. Har kjæreste og samboer, nytt av året. Jeg reiser, så fort anledningen byr seg. Jeg trener - Joda, jeg glimter til! I denne bloggen vil jeg ta for meg akkurat det som faller meg inn, fra stort til smått.

Kategorier

Arkiv

hits