Hud og hår

Hei dere,

Er det flere enn meg som merker på hud og hår, at vintersesongen er i gang?

Jeg føler plutselig at det er store forskjeller på huden i ansiktet. Blir gjerne tørrere rundt nesepartiet og munn, mens jeg føler at huden i pannen blir fetere. Huden blir til blandingshud når det er kaldt ute, og det er veldig rart å se hvordan den endres etter årstidene.

Jeg har brukt samme merket på ansiktskrem, i noen år nå. Den selges hos helsekost butikker, og derfor falt det meg mest naturlig inn å prøve helsekost denne gangen også.

På blandningshud ble jeg anbefalt Melissa Day Cream. Jeg har kun prøvd denne i noen få dager nå, men so far so good. Jeg ble veldig overrasket av både lukt og konsistens da jeg åpnet den, men det er nok bare en vanesak. Det er en frisk duft av sitrus, og en tykk og oljete konsistens.

 


Håret mitt er et  kapittel for seg selv. Jeg følte at hele håret plutselig var knusktørt, samt at hodebunnen ble mye fetere enn vanlig. Litt blanding her også med andre ord.

Jeg startet det hele med et etterlengtet besøk hos frisøren. En klipp, farge, hårkur og styling senere, følte jeg meg straks litt lykkeligere. Jeg ønsket å holde på både fuktigheten og tyngden jeg fikk i håret etter frisørbesøket, og valgte derfor å prøve en ny shampo og balsam. Valget falt på Moroccanoil, da jeg allerede en god stund har brukt oljen i samme merket. Har bare fått testet ut disse et par ganger foreløpig, men er fornøyd så langt. En tykk konsistens som en må jobbe litt med i håret, men som føles veldig godt når det skyldes ut. Jeg synes også at denne serien lukter så godt. Jeg føler fortsatt at jeg har en "tyngde" i håret, og håret føles mykt og godt.

 Har dere noen erfaringer med disse produktene? Det er så deilig å prøve ut nye produkter! :)

 

Ønsker dere alle en fin dag! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykkeihverdagen

Lykkeihverdagen

28, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg bor i Oslo, midt i gryta. Har kjæreste og samboer, nytt av året. Jeg reiser, så fort anledningen byr seg. Jeg trener - Joda, jeg glimter til! I denne bloggen vil jeg ta for meg akkurat det som faller meg inn, fra stort til smått.

Kategorier

Arkiv

hits