En god, sunn og lett pastarett

Er det flere enn meg som ofte ser etter lettvinte løsninger til middag, når en kommer sliten hjem fra jobb? Jeg tyr dessverre alt for ofte til Toro gryter, Dolmioglass og posesauser. Det er jo godt og det er lettvint, så jeg har ikke helt sett det store problemet med å lage dette. Nå som vi er to om ting i hjemmet, er det selvfølgelig mye mer stas å gjøre seg litt mer flid med maten. Koselig er det også, når vi kan stå på kjøkkenet og kokkelere sammen. Og ikke minst, det behøver verken være vanskelig eller ta lang tid, for at det skal smake godt.

 

Det du trenger, for 2-3 personer:

Fullkornspasta - Ønsket mengde

1 pk. hakkede tomater med hvitløk og basilikum

1 pk. kyllingkjøttdeig 400g

1 neve med cherrytomater - Del disse i to

1 mellomstor rødløk - Finhakk løken

1 rød paprika - Del opp paprikaen i små biter

2 spiseskjeer med creme fraiche

Ost - Raspet

 

Start med å kok opp vann til pasta og stek kyllingkjøttdeigen. Når kyllingkjøttdeigen er gjennomstekt tilfører du løk, paprika og cherrytomater. La dette surre litt i pannen. Tilfør pakken med hakkede tomater og la dette putre i noen få minutter. Mot slutten av tilberedningen kan du tilføre et par spiseskjeer med Creme fraiche, om ønskelig. Dette gir en mer kremete konsistens på pastaretten. 

For en mer innbydende servering kan en blande pastaen og kjøttsuasen i en ildfast form, og strø litt ost på toppen.Dette er veldig enkelt, sunt og godt. Er det andre ting en ønsker å tilføye/ fjerne er det bare å eksperimentere.

 

God middag, når den tid kommer!:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lykkeihverdagen

Lykkeihverdagen

28, Oslo

Velkommen til min blogg! Jeg bor i Oslo, midt i gryta. Har kjæreste og samboer, nytt av året. Jeg reiser, så fort anledningen byr seg. Jeg trener - Joda, jeg glimter til! I denne bloggen vil jeg ta for meg akkurat det som faller meg inn, fra stort til smått.

Kategorier

Arkiv

hits